fbpx
Футбол

«Челсі»: Ето’о замість Руні?

Судячи з усього, в «Челсі» визначилися з запасним варіантом форварда на літнє трансферне вікно.

Повідомляється, що головною метою «Челсі» в літньому міжсезонні є покупка англійця Уейна Руні з клубу «Манчестер Юнайтед», однак боси «червоних дияволів» не поспішають розлучатися з нападаючим і раніше відкинули дві пропозиції «аристократів».

Новий керманич «Челсі» Жозе Моурінью в цій ситуації не впадає у відчай, і в Лондоні вже готують третю пропозицію щодо трансферу Руні. Варто відзначити, що «особливий» зараз тримає в умі також і запасний варіант, який вже найближчим часом цілком може отримати статус основного.

Якщо у Манчестері продовжать опиратися і відмовлятися продавати Уейна Руні, то в «Челсі» просто переключаться на камерунця Самуеля Ето’о, якого тепер не хочуть бачити в російському «Анжи».

Відзначимо, що трансфер камерунця буде дуже нескладно здійснити, а зарплата у розмірі 25 мільйонів євро на рік не повинна налякати «Челсі», тому що Ето’о готовий піти на поступки заради переїзду на Туманний Альбіон. Судячи з усього, він вже встиг заробити собі «на життя» в Махачкалі.

Босам «Челсі» потрібно поспішати, якщо вони хочуть підписати Ето’о. Вся справа в тому, що італійські клуби також готові вступити в боротьбу за камерунського нападника, для яких він є пріоритетним варіантом.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: