fbpx
Економіка

У Києві з’явилося 420 нових мільйонерів – Міндоходів

   Дохід понад 1 млн грн за підсумками кампанії з декларування за 2012 рік заявили 1,457 тис. киян.

 Як повідомила прес-служба Головного управління Міністерства доходів і зборів України в Києві з посиланням на главу відомства Ірину Носачову в понеділок, у деклараціях про майновий стан і доходи громадяни задекларували понад 6 млрд грн доходу.

  "За представленими деклараціями загальна сума податку до сплати в бюджет склала 227 млн ​​грн", – зазначила І.Носачова.  

 Згідно з даними прес-служби, з початку 2013 року кияни подали більше 30 тис. декларацій про майновий стан і доходи, зобов’язання по сплаті податку на доходи фізичних осіб, що надійшли до бюджету, склали 317 400 000 грн. Правом на отримання податкової знижки в столиці скористалися понад 11 тис. громадян. З бюджету їм вже відшкодовано 23,7 млн ​​грн.  

 За результатами кампанії декларування податок на доходи фізичних осіб у сумі понад 1 млн грн задекларували та сплатили 22 столичних мільйонери, більшість з яких проживають у Печерському та Шевченківському районах. Однак найбільшу суму податку – 8,5 млн грн – сплатила мешканка Святошинського району, яка займається незалежною професійною діяльністю. У центральних районах міста найбільшу суму податку на доходи фізосіб оплатив житель Шевченківського району – 5 млн грн з отриманих іноземних доходів.  

 Як повідомлялося, за підсумками декларування доходів громадян у 2011 році податківці нарахували 1,037 тис. столичних мільйонерів, які задекларували 5,1 млрд грн отриманих доходів.  

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: