fbpx
Україна

У Києві демонтують дитячі майданчики, яким більше 15 років – Бригинець

 Член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець написав у своєму Facebook, що йому вдалося домогтися обіцянки від київської влади щодо демонтажу дитячих майданчиків, яким вже більше 15 років. При цьому депутат зазначив, що він не отримав інформації про встановлення нових майданчиків на місці старих.

 За його словами, в КМДА пообіцяли незабаром підготувати нормативний документ щодо демонтажу майданчиків у зв’язку з нещасним випадком, що стався на дитячому майданчику в Святошинському районі Києва.

Читайте також:  Життя та смерть полковника "Карпатської Січі" Михайла Колодзінського

 Нагадаємо, що йдеться про інцидент, що стався на початку серпня, коли 11-річна дівчинка каталася на гойдалці, проте стара штанга не витримала і обірвалася. Дівчинка отримала серйозні травми голови, але все ж вижила.  

 «Мені цікаво, якщо б не цей нещасний випадок і не наші з громадськістю скарги та звернення до влади, чиновники взагалі згадали б про те, що гойдалки та гірки, встановлені в перші роки незалежності України, вже таки слід замінити?», – написав Бригинець.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

 Опозиціонер запевнив, що демонтаж майданчиків – це лише половина справи, і він має намір зажадати, щоб на місці старих майданчиків згодом встановили нові.

Читайте також: