fbpx
Політика

Путін 13 серпня відвідає Азербайджан

 Президент Росії Володимир Путін відправиться 13 серпня в Азербайджан, де зустрінеться зі своїм колегою Ільхамом Алієвим. Як очікується, в рамках майбутніх переговорів сторони підпишуть кілька документів, зокрема у сферах транспорту та енергетики.

  Як повідомив помічник Путіна Юрій Ушаков, в ході запланованої зустрічі сторони планують обговорити весь комплекс двосторонніх питань.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

  Наскільки відомо, Путін відправиться до Азербайджану разом з делегацією, до якої увійшли міністр закордонних справ Сергій Лавров, міністр транспорту Максим Соколов, міністр енергетики Олександр Новак, міністр економічного розвитку Олексій Улюкаєв, міністр з надзвичайних ситуацій Володимир Пучков, а також міністр оборони Сергій Шойгу. Крім того, на зустрічі будуть присутні керівники «Роснефти» Ігор Сєчін і «Лукойлу» Вагіт Алекперов.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

  Юрій Ушаков зазначив, що 13 серпня в Баку, де проходитимуть переговори, будуть перебувати з дружнім візитом і кілька російських військових кораблів, а саме ракетний корабель «Дагестан» і малий артилерійський корабель «Волгодонськ».   

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: