Померла актриса, яка виконала роль вчительки літератури в фільмі “Велика перерва”

Як стало відомо в понеділок, на 66-му році життя померла зірка фільму "Велика перерва" Наталія Богунова. Про цю сумну звістку повідомили в прес-службі Союзу кінематографістів Росії.

Наталія Василівна Богунова народилася 8 квітня 1948 року в Ленінграді і почала зніматися в кіно з одинадцяти років, дебютувавши в ролі Валі у фільмі "Вступ". Після закінчення середньої школи вона вступила у ВДІК.

Завершивши навчання, Наталія Богунова знялася в десятках фільмів, але особливо запам’яталася і полюбилася глядачам на всьому пострадянському просторі, зігравши роль вчительки літератури та дружини одного з учнів вечірньої школи Ганжі, у фільмі "Велика перерва".

Related Post

Крім того, актриса знялася в ролі Інни у фільмі "До побачення, хлопчики", у фільмі "Хлопчик і дівчинка", зіграла Дезі в кінокартині "Та, що біжить по хвилях" , Снігуроньку в "Весняній казці", наречену музиканта в "Розумних речах", Надію Миколаївну у фільмі "Особистої безпеки не гарантую", актрису Тетяну Каменську в "Гран-па" і начальницю пошти в "Бігу по сонячній стороні"

З початку 1990-х років Наталія Богунова більше не знімалася в кіно.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment