Луценко: Кабмін повинен займатися справою, а не щоденним піаром

«Блок Петра Порошенка» виступив за відставку чинного уряду під керівництвом Арсенія Яценюка. Про це в ході Погоджувальної ради в парламенті 14 березня заявив глава фракції Юрій Луценко. За його словами, прем’єр нічим іншим не займається, крім як піаром.

Читайте: Яценюк озвучив три варіанти виходу з політичної кризи в Україні

«Верховна Рада повинна ухвалити остаточне рішення щодо відставки Кабміну. Якщо уряд тільки звинувачує всіх і нічого не робить, значить парламент має повернутися до розгляду цього питання. Кабмін повинен займатися справою, а не щоденним піаром», – заявив Юрій Луценко.

Related Post

За його словами, вихід з політичної кризи, в якому зараз знаходиться країна, один – призначення технократичного уряду, яке зможе нарешті реально продовжити змінювати Україну на краще. Адже в нинішнього Кабміну відсутній стратегічний план розвитку, і це заважає реалізації реформ.

Читайте: Відставка Яценюка повинна бути розглянута 15 березня, – Юлія Тимошенко

Разом з тим Юрій Луценко заявив, що БПП вже має і кандидатуру і реальний план подальшого розвитку країни. І як тільки Верховна Рада отримає заяву про відставку прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, БПП озвучить свої варіанти.

Leave a Comment