fbpx
Спорт

Збірна Росії з футболу провела тренування під наглядом Арсена Венгера

14 серпня, в середу, в Белфасті збірна Росії з футболу зіграє проти збірної Північної Ірландії. Нагадаємо, що цей матч пройде в рамках відбору на чемпіонат світу-2014.

Російській збірній, яка має непогані шанси на поїздку до Бразилії, матч проти Північної Ірландії важливий з різних причин. По-перше, перемога зміцнить лідируючі позиції російської збірної, а по-друге, додасть підопічним Фабіо Капелло психологічної впевненості. Під час підготовки до матчу проти збірної Північної Ірландії російська команда провела сьогодні тренування на базі лондонського «Арсеналу». Можливістю поспостерігати за футболістами збірної Росії і за роботою Фабіо Капелло скористався наставник лондонського «Арсеналу», відомий в Європі фахівець Арсен Венгер.

Повідомляється, що Арсен Венгер і Фабіо Капелло тепло поспілкувалися один з одним. Наставник лондонського «Арсеналу» побажав удачі збірній Росії в грі проти команди Північної Ірландії.

Після тренування захисник російської збірної Василь Березуцький заявив журналістам, що на його думку, у Белфасті буде важка гра. Збірна Північної Ірландії, за словами Василя Березуцького, є непоступливою командою, проти якої грати нелегко.

Підтримує Василя Березуцького і інший футболіст національної збірної Росії – Олександр Самедов: «У майбутній грі просто не буде. Суперник жорсткий, бойовий. Їх сильні сторони – верхова гра, боротьба. Але ми будемо грати у свій футбол і постараємося домогтися необхідного результату».

Раніше Фабіо Капелло, коментуючи майбутній поєдинок Північна Ірландія – Росія, підкреслив, що «настав дуже відповідальний момент, всі розуміють значимість майбутнього матчу, від результату якого дійсно залежить багато що в підсумковому турнірному розкладі».

Нагадаємо, що лідером групи F відбору на чемпіонат світу-2014, в якій грає збірна Росії, в даний момент є збірна Португалії. У команди Кріштіану Роналду 14 очок після семи зіграних матчів. Росіяни відстають від португальців на два очки, при цьому збірна Росії зіграла на два поєдинки менше. На третьому місці збірна Ізраїлю, яка має у своєму активі 11 очок після шести зіграних матчів.

За матеріалами: eurosport.ru Фото: ИТАР-ТАСС

Читайте також: