Доренко буде показувати в ефірі “ТВ Центру” свій відеоблог

 12 серпня на телеканалі «ТВ Центр» вийде в ефір перша інформаційна програма "Події", вести яку буде журналіст Сергій Доренко.

 Покинувши пост головного редактора "Російської служби новин", Доренко заявляв, що має намір створити власну радіостанцію і навіть оголосив набір в команду журналістів. Незважаючи на те, що Доренко підписав контракт з «ТВ Центр», він не відмовився від своєї затії, пообіцявши повернутися до неї пізніше.

 «У рамках програми "Події" Сергій Доренко представить свій авторський погляд на найцікавіші події дня», – повідомили в прес-службі телеканалу "ТВ Центр".

 За словами самого журналіста, після відходу з «Російської служби новин» він позбувся приміщення для зйомок. А тепер у нього з’явилася можливість транслювати на телеекрані свій відеоблог sdrasstriga, який раніше глядачі могли бачити лише на відеохостингу YouTube.

Related Post

 «Вони ("ТВ Центр") сподіваються роздобути мій матеріал за те, що мені нададуть камери і монтаж. Чесно кажучи, я навіть дуже сподіваюся, що вони все-таки будуть мені платити», – заявив Сергій Доренко.

Відеоблог Доренка (відео):

 

За матеріалами РІА Новини

Leave a Comment