fbpx
Новини світу

Доренко буде показувати в ефірі “ТВ Центру” свій відеоблог

 12 серпня на телеканалі «ТВ Центр» вийде в ефір перша інформаційна програма "Події", вести яку буде журналіст Сергій Доренко.

 Покинувши пост головного редактора "Російської служби новин", Доренко заявляв, що має намір створити власну радіостанцію і навіть оголосив набір в команду журналістів. Незважаючи на те, що Доренко підписав контракт з «ТВ Центр», він не відмовився від своєї затії, пообіцявши повернутися до неї пізніше.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 «У рамках програми "Події" Сергій Доренко представить свій авторський погляд на найцікавіші події дня», – повідомили в прес-службі телеканалу "ТВ Центр".

 За словами самого журналіста, після відходу з «Російської служби новин» він позбувся приміщення для зйомок. А тепер у нього з’явилася можливість транслювати на телеекрані свій відеоблог sdrasstriga, який раніше глядачі могли бачити лише на відеохостингу YouTube.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 «Вони ("ТВ Центр") сподіваються роздобути мій матеріал за те, що мені нададуть камери і монтаж. Чесно кажучи, я навіть дуже сподіваюся, що вони все-таки будуть мені платити», – заявив Сергій Доренко.

Відеоблог Доренка (відео):

 

За матеріалами РІА Новини

Читайте також: