fbpx
Футбол

Аршавін розповів про свої гастрономічні пристрасті

Відомий російський футболіст Андрій Аршавін розповів, що вважає за краще перед кожним матчем "наїдатися" куркою і макаронами.

"Їжа часто не залежить від важливості зустрічі. Готуючись до будь-якої гри я зазвичай їм курку і макарони, щоб вуглеводів було більше, і їжа швидше засвоювалася", – повідав футболіст пітерського "Зеніту". Він також додав, що раніше контроль за тим, що їдять гравці перед матчем, був набагато суворішим, тепер же кожен може їсти все, що захоче.

"Раціон став більш різноманітним. Кому що подобається, те і йде в хід ", – сказав Аршавін, який довгий час був офіційним обличчям рекламної кампанії виробника чіпсів Lays в Росії.

Нагадаємо, російський футболіст Андрій Аршавін, заслужений майстер спорту Росії, раніше був капітаном національної збірної. Після повернення з лондонського клубу «Арсенал», грає в «Зеніті» на позиціях другого нападника, плеймейкера та атакуючого півзахисника.

За «Арсенал» виступав у період з лютого 2009 року по травень 2013 року, на думку фахівців, невдало, це і послужило причиною того, що контракт з ним не був продовжений.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: