fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У ДТП на півдні Франції постраждав один українець – МЗС України

 В аварії туристичного автобуса, яка сталася на півдні Франції, постраждав один український громадянин. Про це під час ефіру на «5 каналі» розповів голова українського консульства в місті Марселі В’ячеслав Воздіган.

 «За тією інформацією, яку ми зараз маємо, складаються списки, і поки був виявлений тільки один українець, який постраждав в результаті аварії. В даний момент він знаходиться в лікарні міста Каркассон», – повідомив В’ячеслав Воздіган.

 Стало відомо, що серед пасажирів, що знаходилися в тому автобусі, був тільки один громадянин України – один з трьох водіїв. Незважаючи на це, місцеві ЗМІ припускають, що серед пасажирів також могли бути українські туристи.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 Нагадаємо, що у Франції в результаті ДТП за участю туристичного автобуса, в якому імовірно знаходилися громадяни Іспанії, Франції та України, загинули дві людини, ще близько 30 туристів поранено.

 Повідомляється, що аварія сталася на трасі А9, неподалік від міста Фіту на півдні Франції. Автобус, що прямував з Марселя до Мурсії, перекинувся під час руху по шосе. Причини аварії поки невідомі. За інформацією місцевих ЗМІ, в автобусі серед пасажирів перебували громадяни Іспанії, Франції та України.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 За наявними даними, всі постраждалі туристи були евакуйовані з місця події і госпіталізовані. Троє з них перебувають у лікарні у критичному стані.

 На даний момент слідчі розглядають дві можливі причини ДТП. За однією з версій водій туристичного автобуса попросту заснув за кермом. Відповідно до іншої, між водієм і одним з пасажирів автобуса сталася сварка, в ході якої пасажир спробував «викрутити» кермо автобуса.

 Додамо, що сьогодні вісім українців госпіталізували після ДТП в Румунії.

 За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: