fbpx
Футбол

Пепе і Ді Марія хочуть залишитися в «Реалі»

 Пепе і Анхель Ді Марія не збираються нікуди йти з мадридського «Реала». Футболісти заявили, що їх все влаштовує в столиці Іспанії, а можливий трансфер – лише вигадки преси.

 «Я залишаюся в Мадриді, тому що у мене ще 3 роки за контрактом з "Реалом", і мене тут все влаштовує. Тут я щасливий», – розповів аргентинський вінгер Анхель Ді Марія.

 Пепе зазначив, що у нього також діючий контракт з «Реалом».

 «Під час міжсезоння я наполегливо тренуюся і готуюся до старту в новому сезоні. Ніхто не виходив на мене чи мого агента з пропозицією про трансфер», – запевнив португальський центрбек.

 Раніше повідомлялося, що Пепе не виключає свій відхід з мадридського «Реала». Сам португалець заявляв, що наприкінці минулого сезону в «Реалі» дуже багато чого змінилося, але у нього як і раніше є діючий контракт з мадридським клубом, який він має намір виконувати.

 «Ми обговоримо ситуацію з Флорентіно Пересом і моїми представниками, подивимося, як все буде», – зазначив португалець. Нагадаємо, що раніше зацікавленість в послугах Пепе виявляв «Манчестер Сіті» на чолі з Пеллегріні.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: