fbpx
Футбол

Кавані розкритикував головного тренера «Ліверпуля»

 Колега Луїса Суареса з національної збірної Уругваю розкритикував дії наставника «Ліверпуля» Брендана Роджерса.

 Нагадаємо, що нещодавно головний тренер «червоних» Брендан Роджерс заслав уругвайця Луїса Суареса в дубль за те, що бомбардир зажадав трансфер в лондонський «Арсенал». Тепер менеджер «Ліверпуля» заявив, що готовий повернути Луїса Суареса назад в першу команду, але з тією умовою, що уругваєць вибачиться і проявить належну повагу до клубу. Однак Луїс Суарес зараз не в настрої для того, щоб вибачатися за своє бажання перейти в команду, яка виступає в Лізі чемпіонів.

 Інший нападник збірної Уругваю Едінсон Кавані дуже здивований такою позицією Брендана Роджерса.

 «Наставник "Ліверпуля" може дуже багато говорити про вірність і неповагу, проте, можливо, йому потрібно подивитися в дзеркало», – зазначив Едінсон Кавані.

 За його словами, ще торік у Луїса Суареса була хороша можливість переїхати з Ліверпуля в Турин, приєднавшись до місцевого «Ювентусу». Це була відмінна перспектива, тому що Луїс Суарес міг потрапити до складу чемпіонів Серії А, отримавши в Турині все, про що зараз мріє.

 Кавані нагадав, що замість цього Луїс Суарес відмовився від переїзду в італійський чемпіонат і залишився вірний «Ліверпулю», почавши з «червоними» боротьбу за можливість потрапити в Лігу чемпіонів.

 «Луїс мені казав про існуючу домовленість з "Ліверпулем". Керівництво клубу чітко дало йому зрозуміти, що не буде противитися його трансферу, якщо команда не зможе потрапити в Лігу чемпіонів», – повідомив Кавані.

 Нагадаємо також, що вчора без Луїса Суареса «Ліверпуль» поступився в контрольному матчі шотландському «Селтіку» з рахунком 0:1.

 Раніше повідомлялося, що керівництво «Арсеналу» приготувало 51 мільйон фунтів на трансфер Луїса Суареса.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: