fbpx
Футбол

Пляжний футбол. Євро-2013. Збірна України поступається Швейцарії

 Збірна України з пляжного футболу продовжує невдалі виступи у фінальному раунді Чемпіонату Європи-2013, який зараз проходить в іспанському місті Тореденбрара.

 В останньому матчі проти Швейцарії підопічні Сергія Кучеренка програли 5:6.

 Після поразки в четвер від Польщі 1:3, вчора команда Сергія Кучеренка не зуміла впоратися і зі збірною Швейцарії. Події у вчорашньому матчі розвивалися досить стрімко – вже на 8-й хвилині суперники швидко обмінялися голами. Рахунок у матчі відкрив Деян Станкович, а незабаром з центру поля йому відповів українець Ігор Борсук, який вивів збірну України на поле з капітанською пов’язкою. Проте вже через хвилину прорив Станковича зупинив голкіпер українців Олександр Пославский, і цей фол був дуже жорстко покараний суддями – українському голкіперу показали червону картку і призначили пенальті.

 Відзначимо, що замість Пославського захищати ворота збірної України вийшов Віталій Сидоренко, і Станкович не упустив свій шанс – 2:1. Після цього Швейцарію «прорвало» – у наступні 20 хвилин вони забили у ворота України ще чотири голи, на що українська дружина відповіла лише точним ударом Ігоря Борсука – 6:2.

 Але Швейцарія занадто рано повірила в легку перемогу. Українці до кінця боролися з чинними чемпіонами Європи, проявивши свої бійцівські якості. Вже в 3-й дванадцятихвилинці Ігор Борсук оформив хет-трик, після чого відзначився Олег Зборовський, а на останній хвилині матчу розрив до мінімуму скоротив Олег Будзько. Проте врятувати гру часу не вистачило, і як підсумок – 5:6 – перемога збірної Швейцарії.

 Україна має 0 очок в активі, і в суботу українську збірну чекає 3-й поєдинок в рамках групового етапу Євро-2013 проти Португалії. Початок прямої трансляції на телеканалі «Спорт1» та «Футбол+» о 16:10.

 За матеріалами: ua-football.com

Читайте також: