fbpx
Шоу-бізнес

Камалія розповіла, завдяки кому їй вдалося завагітніти

 На початку липня поточного року в київському палаці «Україна» відбувся вечір пам’яті видатного вітчизняного кутюр’є Михайла Вороніна. У концерті взяли участь зірки вітчизняної та зарубіжної естради. Серед них була і співачка Камалія. Саме в цей вечір шанувальники співачки вперше дізналися, що вона вагітна.

 За десять років подружнього життя з Мохаммадом Захуром Камалія ніяк не могла завагітніти. Не допомагало ні дороге лікування, ні екстрасенси, ні цілителі. 36-річна красуня вже і мріяти перестала, що колись зможе стати матір’ю. Але диво сталося. Щоправда, кілька місяців подружжя ретельно приховувало цю новину від сторонніх. Навіть не всі друзі знали про цікаве положення Камалії.

 І ось співачка відкрила завісу таємниці і розповіла, завдяки кому вона змогла завагітніти. Торік Камалія, Наталія Ветвицька, Ольга Громова та Юлія Вороніна стали учасницями гучного шоу «Багаті теж плачуть», в якому пані повідали всьому світу про своє «важке» багате життя. Коли організатори проекту почули, що Камалія разом зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром довгий час не можуть зачати дитину, вони порадили їй звернутися до одного хорошого українського лікаря. В одному з випусків шоу співачка навіть побувала у нього на прийомі. Як пізніше виявилося – не дарма. За словами Камалії, саме цей лікар зробив її найщасливішою в світі і допоміг завагітніти.

 Камалія досі не перестає дякувати колективу шоу «Багаті теж плачуть», який допоміг їй кардинально змінити життя.

 За матеріалами: delfi.ua

Читайте також: