fbpx
Міжнародна економіка

Ще один туроператор в РФ оголосив про невиконання зобов’язань

 Як повідомила напередодні прес-секретар Ростуризму Ірина Щеголькова, ще один московський туроператор «Східний експрес» оголосив про невиконання зобов’язань та запропонував клієнтам звертатися до страхових компаній за компенсацією.

 Дана туристична компанія працює на ринку майже 20 років і має філії в Санкт-Петербурзі, Сочі й Анапі. Фірма спеціалізувалася на турах по Росії, Україні і країнах Балтії. Відомо, що її фінансова гарантія становить 30 млн рублів, а відповідальність застрахована в страховій компанії «Дар».

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 «Але про зупинку діяльності поки не йдеться. Керівництво компанії намагається вирішити фінансові проблеми, що стали причиною ануляції турів», – повідомила Щеголькова і додала, що страхова компанія вже отримала кілька звернень від клієнтів туроператора. Поки невідома кількість туристів, які можуть постраждати при закритті цього туроператора, але за словами тієї ж Щеголькової, обороти цієї компанії були невеликими, і тому фінгарантії має вистачити на всіх туристів.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Нагадаємо, раніше про зупинку свій діяльності оголосила російська туристична компанія «Асент Тревел», а перед цим стало відомо про банкрутство одного з найстаріших російських туроператорів – компанії «Раена».

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: