Через загрозу вибуху з Ейфелевої вежі евакуювали відвідувачів

 Як повідомили французькі ЗМІ, поліція Парижа через загрозу вибуху евакуювала з Ейфелевої вежі всіх відвідувачів. Більш детальної інформації про інцидент поки немає, відомо лише, що всесвітньо відомий об’єкт, що користується підвищеною увагою туристів, залишається закритим. Як повідомили в паризькому комісаріаті поліції, неправдиві повідомлення про закладені на Ейфелевій вежі бомби надходять до них досить часто, однак евакуація проводиться не завжди.

 Останній раз вежу закривали 18 червня коли невідомий чоловік погрожував покінчити життя самогубством на очах у публіки. Молодий чоловік піднявся на другий ярус вежі, перебрався через огорожу і вже почав підніматися на самий верх по металевих конструкціях. Навколо вежі відразу ж було виставлено оточення.

 Ейфелева вежа була відкрита в 1889 році з нагоди Всесвітньої виставки в Парижі і зараз вона є одним з найбільш відвідуваних платних туристичних об’єктів у світі.

Related Post

 У мерії Парижа стверджують, що її відвідують більше 7 мільйонів осіб. Крім того, нерідкі і різні інциденти зі спробами самогубств. Розлучилися з життям за всю історію вежі 370 осіб, включаючи самогубства і нещасні випадки.

 За матеріалами: vesti.ru

Leave a Comment