fbpx
Політика

Новий посол США обурений поведінкою Bloodhound Gang – Азаров

 Прем’єр-міністр України Микола Азаров торкнувся теми виступу в Україні американської групи Bloodhound Gang, що осквернили прапор Росії і, як і раніше вважали багато хто, прапор України.  

 Зокрема, Азаров відповів на своїй сторінці в Facebook на питання користувача про те, чому новий посол в США в Україні не вибачився перед українським народом.  

 Як повідомив прем’єр, наскільки йому відомо, то новий посол США Джеффрі Пайятт публічно висловив своє ставлення до цього обурливого факту. Сам же Азаров вважає таку поведінку не просто обурливою, а й показником низької культури.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «А точніше безкультур’я виконавців і тих, хто запросив їх на концерт», – написав Микола Азаров.  

 На думку Азарова, необхідно, щоб Міністерство культури України в майбутньому випустило документ, що регламентує неприпустимість такої поведінки на публічних заходах.  

 «Ну, а правоохоронні органи повинні діяти відповідно до законодавства», – написав він.  

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За його словами, учасникам цієї групи необхідно заборонити в’їзд до України назавжди.  

 Нагадаємо, що раніше в Україні заборонили в’їжджати лише бас-гітаристу американської групи, який якраз і поглумився над прапором Росії.

Читайте також: