fbpx
Політика

ЛДПР викрила Навального

 Член ЛДПР Михайло Дегтярьов, який є кандидатом у мери від цієї партії, звинуватив штаб одного з своїх суперників – Олексія Навального з РПР-ПАРНАС – у завищенні ціни на агітаційні точки-куби майже вдвічі. У зв’язку з цим повідомленням багато експертів не виключають того факту, що штаб Навального цілком здатний на корупцію.

 Як виявилося, Михайло Дегтярьов замовив собі точно такі ж агітаційні куби, як у Навального, і за словами кандидата від ЛДПР, він витратив на кожен куб всього сім тисяч рублів, у той час як штаб опозиціонера заявив ціну в 12 тис. рублів за один куб.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 На думку ліберал-демократа, цей факт повинен зацікавити виборчу комісію. Дегтярьов зазначив, що довірливі користувачі Інтернету перераховують гроші на «Яндекс-гаманець» штабу Навального, навіть не замислюючись про те, що їх обманюють.

 «Якщо ти опозиціонер, то все має бути прозоро, як у мене. На місці чесних хлопців, жертводавців кампанії Навального, і на місці Московської виборчої комісії я б задумався. Нехай самі на калькуляторі підрахують вартість куба – і жахнуться», – сказав Дегтярьов журналістам.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: