fbpx
Україна

Кримських туристів закликали не палити на пляжах

 Не встигли в Міністерстві курортів і туризму Криму презентувати соціальний ролик, що попереджає туристів про діяльність шахраїв на Кримському узбережжі, як в мережі з’явився новий – про шкоду куріння на пляжах. Як і в попередній роботі, до відпочиваючих звертається сам Міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв.

 «Наші пляжі, насправді, надають лікувальний ефект. Палити на пляжі – це те ж саме, що палити прямо в спортзалі, де оточуючі займаються спортивним оздоровленням. Не паліть на пляжах! Ті, хто знаходяться поруч, приїхали до Криму за здоров’ям! А ще, найкраще місце, для того щоб кинути курити – це Крим! Поверніться з Криму без шкідливих звичок!», – каже він.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

 Варто відзначити, що відео створюються в рамках проекту «Міністерство курортів і туризму інформує гостей Криму». На сьогоднішній день вже випущено 3 соціальних ролики – про доступність місцевих пляжів, захист тварин, що використовуються в наданні фотопослуг та про шкоду куріння на пляжах. Всього подібних робіт заплановано 12.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

  

Палити на пляжі – це те ж саме, що палити в спортзалі (відео):

За матеріалами: crimea.gov.ua

Читайте також: