fbpx
Футбол

Генеральний менеджер «Шальке»: Ймовірність виключення «Металіста» з єврокубків дорівнює нулю

 Нагадаємо, що одним з головних подій сьогоднішнього дня є жеребкування раунду плей-офф Ліги чемпіонів що відбулося в швейцарському Ньоні. Цей кваліфікаційний раунд є останнім перед груповим етапом головного клубного футбольного турніру Європи, потрапити в який мріє кожна європейська команда. Також нагадаємо, що харківський «Металіст» в раунді плей-офф Ліги чемпіонів зіграє з «Шальке 04» з Гельзенкірхена.

 Свою думку щодо результатів сьогоднішнього жеребкування висловив генеральний менеджер німецького клубу Хорст Хельдт, який в інтерв’ю виданню WAZ заявив: «"Металіст", на наш погляд, найсильніший суперник, який міг нам дістатися». У грі харківського клубу представник «Шальке» виділив наступне: «Це команда, яка швидко переміщається. Її перевага в тому, що сезон в Україні вже йде, а крім того, вони вже відіграли дві гри проти ПАОКа».

 Не зміг обійти своєю увагою Хорст Хельдт і широко обговорювану тему щодо очікуваного рішення УЄФА після появи вердикту Спортивного арбітражного суду про визнання договірним матчу «Карпати» – «Металіст». «Виключення українців з єврокубків? За моєю інформацією, ймовірність такого розвитку подій дорівнює нулю», – заявив генеральний менеджер німецького «Шальке».

 Нагадаємо, що раніше свою думку про результати жеребкування Ліги чемпіонів висловив головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич, а півзахисник збірної України та харківського клубу Едмар заявив з цього приводу наступне: «з німецькими клубами в єврокубках ми грали не один раз, і щоразу з ними було дуже складно. З іншого боку, якщо ми зараз будемо думати про складність суперника, то це неправильно. У Лізі чемпіонів не буває легких шляхів».

 Матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів відбудуться 20-21 і 27-28 серпня. Харківський «Металіст» свій перший поєдинок проти «Шальке» зіграє в Німеччині.

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: