fbpx
Новини світу

Більше 300 тисяч американців закликають Росію скасувати закон про заборону пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин

 У США закликають Росію розглянути питання про скасування ухваленого нщодавно закону про заборону пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин серед дітей. Повідомляється, що свої підписи під петицією проти цього закону поставили більше 320 тисяч американців.

 Дану петицію направили в штаб-квартиру Міжнародного олімпійського комітету в Швейцарії, а ініціатором петиції стала організація All Out, яка займається захистом прав сексуальних меншин.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 У підписаній американцями петиції йдеться про необхідність скасувати закон про заборону пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин напередодні Олімпіади-2014, яка, нагадаємо, пройде в російському місті Сочі. Радіостанція "Голос Америки" повідомляє про те, що в зазначеному документі міститься заклик до МОК засудити прийнятий у Росії закон, а також закликати РФ гарантувати безпеку учасників і гостей до проведення Ігор і після них.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Повідомляється, що активісти навіть робили спробу вручити петицію постійному представнику Росії при ООН Віталію Чуркіну, який заявив, що в РФ немає таких законів, норми яких будь-яким чином передбачають дискримінацію представників сексуальних меншин.

 За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: