fbpx
Кінотеатри

«Пірати Карибського моря 5» можуть постраждати через «Самотнього рейнджера»

 Один з найуспішніших продюсерів Голлівуду Джеррі Брукхаймер, який відповідає за франшизу «Пірати Карибського моря», зараз веде серйозні переговори зі студією Disney щодо п’ятої частини фільму. Темою переговорів є провал фільму «Самотній рейнджер» з Джонні Деппом, який для студії Disney також продюсував Брукхаймер.  

 Торік Disney вже стикалася з схожою ситуацією, коли в прокаті провалився фільм «Джон Картер». Того разу все закінчилося зміною керівництва на студії, але на цей раз від провалу «Самотнього рейнджера» може постраждати Брукхаймер і наступна частина «Піратів».  

 Наскільки відомо, продюсера можуть позбавити права фінального монтажу картини. Крім того, може також бути скорочений і бюджет п’ятих «Піратів».  

 Контракт Брукхаймера зі студією Disney закінчиться вже наступного року, і якщо він вирішить продовжити співпрацю з нею, то йому доведеться піти на значні поступки.

 Передбачається, що бюджет наступних «Піратів Карибського моря» складе близько 200 мільйонів доларів. Знімати фільм будуть режисери норвезької картини «Кон-Тікі» Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг.  

 Зазначимо, що бюджет фільму «Самотній рейнджер» склав 215 мільйонів доларів, але в прокаті картина зуміла зібрати лише 175 мільйонів.

Читайте також: