fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Провал у Києві біля мосту Патона може бути ліквідований вже сьогодні

 За словами інженера комунальної корпорації "Київавтодор" Василя Мельниченка, провал на автомобільній дорозі біля мосту Патона в Києві буде ліквідовано до кінця сьогоднішнього дня. Повідомлення про це з’явилося на офіційному сайті корпорації. Однак ліквідація аварії в такі короткі терміни можлива лише за умови, що всі комунікації залишилися неушкодженими. В іншому випадку ремонтні роботи можуть затягнутися.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Прес-служба "Київавтодору" повідомляє, що на місці провалу всю ніч працювали фахівці столичного водоканалу, які засипали яму, а з 10 ранку співробітники «Київавтодору» приступили до укладання асфальтобетонного покриття.

 Нагадаємо, провал асфальту на глибину більше двох метрів стався напередодні, 7 серпня, на бульварі Дружби народів біля автомобільної розв’язки. У результаті на мосту Патона утворилася велика пробка. Можливою причиною провалу асфальту міг стати прорив підземних комунікацій, вважає генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Петро Береговий. Фахівцям, що працюють на місці НП, належить з’ясувати точну причину події.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Провал біля мосту Патона (відео):

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, golos.ua

Читайте також: