fbpx
За кордоном Україна

«Проблема видачі закордонних паспортів в Україні вирішена» – Держміграція

 У прес-службі Державної міграційної служби України заявили, що ніяких черг під час подачі документів для отримання закордонного паспорта, або ж під час отримання вже готових документів, немає. Керівник прес-служби відомства Сергій Гунько заявив, що у зв’язку з цим, можна вважати, що Держміграція виконала доручення уряду, раніше озвучене першим віце-прем’єром Сергієм Арбузовим.  

 «Держміграція працює в штатному режимі», – підкреслив він.  

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

 За його словами, проблема дійсно мала місце бути в липні, коли проводилася заміна виготовлювача бланків для паспортів, однак тепер, коли цей процес завершено, проблем з чергами більше немає в жодному регіоні країни.  

 При цьому він зазначив, що у великих українських містах відомство зіштовхнулося з великою кількістю заяв на отримання документів, тому бувають випадки, коли люди ще не отримали на руки свої закордонні паспорти. Однак Гунько запевнив, що найближчим часом це питання також буде врегульовано.  

Читайте також:  Важливе повідомлення щодо ситуації в 67 - ї ОМБР "ДУК"

 Наостанок голова прес-служби Держміграції повідомив, що на сьогоднішній день в Україні виготовляється більше закордонних паспортів, ніж подається документів на їх отримання.

 За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: