fbpx
Футбол

ПАОК вимагає спільного з «Металістом» жеребкування плей-офф Ліги чемпіонів

 У п’ятницю, 9 серпня, у швейцарському Ньоні відбудеться жеребкування плей-оф Ліги чемпіонів. На цій стадії головного клубного футбольного турніру Європи Україну представляє харківський «Металіст».

 Нагадаємо, що в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів підопічні Мирона Маркевича зуміли за сумою двох поєдинків пройти грецький ПАОК. Перша гра в Салоніках завершилася перемогою харків’ян з рахунком 2:0, а вчора у Харкові «Металіст» і ПАОК зіграли внічию 1:1. Також нагадаємо, що нещодавно Спортивний арбітражний суд Лозанни визнав «договірним» матч української футбольної першості «Карпати» – «Металіст» і тепер харківський клуб, а разом з ним і вся футбольна Україна, чекають вердикт з цього питання з боку УЄФА.

 Як пишуть сьогодні в ЗМІ, вчорашній суперник «Металіста» звернувся до УЄФА з проханням дозволити їм брати участь у завтрашньому жеребкуванні раунду плей-офф Ліги чемпіонів спільно з харків’янами. ЗМІ наводять повідомлення з цього приводу прес-служби футбольного клубу ПАОК. На думку представників грецького клубу, під час завтрашнього жеребкування повинна бути вказана пара «Металіст» / ПАОК. Причина появи такого прохання греків зрозуміла – Європейський футбольний союз запланував слухання з питання «договірного» матчу «Металіст» – «Карпати» на 13 серпня, а яке рішення приймуть чиновники з УЄФА, незрозуміло.

 Суперниками харківського клубу в раунді плей-офф Ліги чемпіонів можуть стати німецький «Шальке», англійський «Арсенал», французький «Ліон», італійський «Мілан» і російський «Зеніт». Матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів заплановані на 20-21 і 27-28 серпня.

 За матеріалами: sport.ua, isport.ua

Читайте також: