fbpx
Політика

Онищенко пропонує замінити Анталію Геленджиком

 На тлі випадків масових отруєнь російських туристів на турецьких курортах, зокрема, в Анталії і Белеку, глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко запропонував росіянам замість Туреччини відпочивати в Геленджику.

 У відомстві також зазначили, що випадки отруєння росіян в турецьких готелях, причому дорогих – п’ятизіркових, стали набувати лавиноподібного характеру. Хоча, на думку представників російського наглядового відомства, якість обслуговування в таких місцях повинна бути найвищою.   

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Глава Росспоживнагляду нагадав про численні відгуках туристів, які скаржилися на інші недоліки в роботі таких готелів, це і хамство персоналу, і брудний посуд, а також невідповідність загальним санітарним нормам, які несумісні з гордим званням п’яти зірок.

 Проте, мабуть за інерцією, Туреччина продовжує залишатися найпопулярнішим місцем відпочинку росіян, так, наприклад, в 2012 році в цю країну приїжджали майже чотири мільйони росіян. Примітно, що більшість з них віддає перевагу пляжному відпочинку і зовсім не цікавиться красотами Стамбула та інших історичних місць.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Росспоживнагляд пообіцяв, що якщо в Туреччині не змінять свого ставлення до російських туристів, він поставить питання про заборону в’їзду росіян на територію цієї країни.

Онищенко пропонує замінити Анталію Геленджиком (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: