fbpx
Футбол

ЗМІ: Вілліан приєднається до Фернандіньо в «Манчестер Сіті»?

 Хто б міг припустити ще тиждень тому, що пара бразильських півзахисників Фернандіньо-Вілліан може возз’єднатися? Всі чудово пам’ятають, як ці 2 футболісти виступали за донецький «Шахтар». Потім Вілліан пішов у російський «Анжи», а Фернандіньо – в «Манчестер Сіті».

 Про події сьогодні в махачкалінському «Анжи» відомо всім. Цю команду раніше залишив головний тренер Гус Хіддінк. У ЗМІ пишуть про те, що махачкалінський клуб можуть залишити ще ряд футболістів, а одним з них є Вілліан. За повідомленням ESPN Brazil, Вілліан дуже зацікавив англійський «Манчестер Сіті». За повідомленнями у ЗМІ, в «Манчестер Сіті» нібито готові виділити на трансфер Вілліана близько 40 мільйонів євро. Відзначимо, що переїзд Вілліана з Махачкали в Манчестер цілком може і відбутися, оскільки днями власник махачкалинського «Анжи» Сулейман Керімов заявив про глобальні зміни в команді, в результаті яких махачкалінський клуб можуть залишити відразу кілька зіркових футболістів.

 Нагадаємо, що Вілліан взимку перейшов до «Анжи» з донецького «Шахтаря» за 35 мільйонів євро.

 Повідомляється і про те, що «Анжи» можуть покинути і зіркові російські футболісти. Так, з посиланням на «Спорт-Експрес», ряд спортивних видань написали сьогодні про зацікавленість в послугах Юрія Жиркова, Ігоря Денисова, а також Олександра Кокоріна з боку московського «Динамо».

 За матеріалами: sport.ua, eurosport.ru Фото: shakhtar.com

Читайте також: