fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В Амурській області поліцейські охороняють будинки в затоплених селах від мародерів

 У прес-службі УМВС Росії по Амурській області повідомили, що понад 100 поліцейських зайняті забезпеченням громадського порядку в селах, що постраждали від повені. На допомогу поліції надано близько 30 одиниць техніки. Поліцейським дано доручення приділяти особливу увагу недопущенню фактів мародерства.

 Крім цього, на під’їздах до даних населених пунктів організовані додаткові пости ДПС, з тим, щоб посилити контроль дорожнього руху. За даними прес-служби УМВС, в підконтрольному їм регіоні в зоні підтоплення залишаються населені пункти в Благовіщенському, Зейскому і Мазановському районах.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 У селі Іванівка Зейского району на сьогоднішній день підтоплено трохи менше 100 будинків, звідки евакуйовано понад 200 осіб. Усіх їх переправили до пункту тимчасового розміщення. У Благовіщенському районі найбільше постраждало село Володимирівка, там підтопленими виявилися більше 200 житлових будинків і близько 60 споруджуваних. У всіх постраждалих районах співробітники поліції на човнах і катерах цілодобово патрулюють місцевість.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

В Амурській області поліцейські охороняють будинки в затоплених селах від мародерів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: