fbpx
Новини світу

У Європі з великим успіхом виступив Омський хор

 Омський російський народний хор з великим успіхом провів гастролі по Європі, представляючи Росію на найбільших міжнародних фестивалях фольклору у Франції та Італії.

 Перші ж два концерти, що пройшли у Сен-Флораном і Юсселі, зібрали повні зали – більше трьох тисяч людей прийшли послухати російські народні пісні. А коли хор заспівав французькою мовою, місцева публіка відповіла овацією.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У програму концерту входять кращі патріотичні, ліричні і жартівливі пісні, а також прем’єрні номери. Як розповіли артисти, такі вокально-хореографічні композиції, як "Масляна", "Танець з хустками", "Сибірська потіха", "Калинка" і "Підмосковні вечори" європейці зустрічали на "ура", всі аплодували, а багато хто навіть підспівував. Крім того, в справжнє захоплення вразливих французів привели національні костюми артистів.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Шостого серпня сибірський хор відправився на південь Франції, де гастролюватиме до 22 серпня, а потім візьме участь у XVI Фестивалі російського мистецтва в Каннах. Завершити своє європейське турне Омський хор планує третього вересня о італійській провінції Торіно.

 За матеріалами: rus.ruvr.ru

Читайте також: