fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Суд заарештував заступника начальника ОВД “Очаково-Матвіївське”

 Суддя Пресненського суду Москви Олександр Шипиків прийняв у середу рішення заарештувати до п’ятого жовтня колишнього заступника начальника районного відділу МВС "Очаково-Матвіївське" Станіслава Соловйова, який підозрюється в хабарництві.

 За версією Слідчого комітету Російської Федерації, Соловйов регулярно отримував хабарі від одного з підприємців, який вів незаконну торгівлю на території району Очаково-Матвіївське. Цей факт розкрився в рамках розслідування кримінальних справ про халатність, порушених щодо співробітників даного відділу поліції.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 В ході справи з’ясувалося, що «комерсант» під час тісної співпраці з поліцейським начальником Соловйовим крім грошових внесків готівкою відремонтував його кабінет, а також взяв на себе витрати з догляду за його автомобілями.

 Тепер Слідчий комітет Росії вирішив перевірити на законність всі епізоди відмови від порушення кримінальних справ, що відбувалися у відділі за останній час, а також з’ясувати, хто з працівників відділу та місцевих чиновників був залучений в ці схеми «відкатів».

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Суд заарештував заступника начальника ОВД "Очаково-Матвіївське" (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: