fbpx
Політика

Собянін підтримує жорсткі дії поліції щодо перевірки мігрантів

 Тимчасово виконуючий обов’язки московського мера Сергій Собянін заявив, що повністю підтримує жорсткі дії поліції, яка після інциденту з побиттям поліцейського на Матвіївському ринку проводить масові перевірки мігрантів у російській столиці.

 "Це цілком нормально. У будь-якому суспільстві, в будь-якій країні, якщо відбувається НС, то і влада і суспільство різко починають реагувати", – сказав Сергій Собянін. Він також назвав подію на Матвіївській ринку "останньою краплею", яка переповнила чашу терпіння московських правоохоронних органів.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Столичний градоначальник нагадав, що в Москві вже ліквідовано 30 ринків і пожартував, сказавши, що тепер йому може загрожувати небезпека. "Після цих заходів мені, по-хорошому, треба в бронежилеті спати, тому що готівковий оборот одного ринку становить кілька сотень мільйонів і не рублів, а доларів", – зазначив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 На думку Собяніна, в разі закриття ринку, кримінал несе величезні фінансові втрати, оскільки готівка – це основна база для мігрантів і різного роду організованої злочинності.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: