fbpx
Політика

Росія допоможе В’єтнаму нарощувати військовий потенціал

 Розвиток відносин з В’єтнамом для Росії є одним з пріоритетів зовнішньої політики, заявив сьогодні, 7 серпня, міністр оборони Росії генерал армії Сергій Шойгу під час зустрічі з генералом армії Фунгом Куангом Тханем – міністром національної оборони В’єтнаму.

 «Росія розглядає В’єтнам як стратегічного партнера, старого і вірного друга», – сказав Шойгу, звернувшись до в’єтнамського міністра.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За словами Шойгу, 2 країни докладуть значних зусиль з нарощування відносин у військовій і військово-технічній галузях, що виразиться в підготовці кадрів, співробітництву у сфері розвитку флоту, зміцненні стратегії діалогу в галузі оборони, військово-делегаціонного обміну на всіх рівнях і науковій діяльності.

 «В’єтнам є одним з великих імпортерів російської зброї. Військово-політична обстановка у світі і, зокрема, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні відзначається тенденцією до загострення. У даних умовах співпраця з В’єтнамом у військовій сфері набуває все більш істотного значення», – зазначив міністр оборони.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Міністр оборони відвідав В’єтнам (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: