fbpx
Література

Перша книга Парфьонова з серії “Російська імперія” вийде у вересні

 Перша книга Леоніда Парфьонова з серії, присвяченої династії Романових, буде опублікована на початку вересня видавництвом «Ексмо».

 Твір "Російська імперія. Петро I. Анна Іванівна. Єлизавета Петрівна", що охоплює період з XVII по XX століття, починається з розповіді про молоді роки майбутнього імператора Петра I і завершується описом Семирічної війни за правління Єлизавети Петрівни.

 За інформацією видавництва «Ексмо», серія книг "Російська імперія" буде створена за мотивами однойменного документального телесеріалу, знятого Леонідом Парфьоновим. У книги увійдуть документи, які не використовувалися в телевізійній версії, а також витяги з листів і щоденників, історичні гравюри, старовинні фотографії.

 Кожна книга буде супроводжуватися докладними довідниками з описами пам’ятних місць, храмів і музеїв. Всі, хто зацікавляться цими відомостями і захочуть відвідати історичні святині, зможуть отримати детальну інформацію про години роботи, вартістть вхідних квитків, наявність паркувальних місць і навіть географічні координати для GPS-навігаторів.

Проект Леоніда Парфьонова "Російська Імперія" (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: