fbpx
Шоу-бізнес

Джек Осборн хоче ощасливити свого батька онуком вдруге

 Легенда важкого року, британський виконавець і музикант Оззі Осборн і його дружина Шерон Осборн через кілька місяців знову стануть бабусею і дідусем. Наймолодший син Осборнів Джек і його дружина Ліза оголосили, що очікують появи на світ другого малюка.  

 «Джек і я шалено схвильовані і хочемо поділитися з вами всіма, що чекаємо другу дитину», – написала у своєму блозі про радісну новину Ліза. Ліза Осборн – актриса за професією – також назвала приблизний термін своєї вагітності. «Я на другому триместрі, відчуваю себе відмінно і намагаємось не з’їдати все, що потрапляє в поле зору», – жартома сказала актриса.  

 Нагадуємо, у пари є дочка Перл, яка народилася зовсім недавно, у квітні 2012 року. Народження дівчинки внесло істотні корективи в життя всіх Осборнів. Наприклад, бабуся Шерон знайшла мужність зробити операцію, щоб потім мати можливість няньчити онуку.  

 Нагадуємо, Шерон Осборн зважилася на видалення обох молочних залоз, щоб уникнути великої ймовірності розвитку онкології. Популярність до Шерон прийшла після того, як на екрани телебачення вийшли серії реаліті-шоу «Сімейка Осборнів». У цьому шоу розповідалося про життя Оззі Осборна і його сім’ї.   

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: