fbpx
Економіка

На ремонт дитячих будинків в Москві виділили 800 млн рублів

 У поточному році московська влада виділила на капітальний ремонт дитячих будинків міста близько 800 млн рублів, повідомив тимчасово виконуючий обов’язки мера Москви Сергій Собянін, який відвідав сьогодні місце будівництва багатофункціонального блоку соціально-реабілітаційного центру для неповнолітніх "Алтуф’єво".

 "Цього року ми виділили 800 мільйонів рублів для того, щоб капітально відремонтувати всі московські дитячі будинки, оснастити їх сучасним обладнанням. Більше того, на ряді об’єктів ведеться капітальне будівництво. Дуже важливо, щоб діти перебували в комфортному середовищі, щоб у цих установах було все для нормального життя", – заявив т.в.о. столичного градоначальника.

 Собянін підкреслив, що московська влада активно займається профілактикою безпритульності та сирітства. Для цього в місті проводиться цілий комплекс заходів, однак нерідкі випадки, коли дорослих доводиться позбавляти батьківських прав. У цьому випадку дуже важливо знайти для дитини нову родину, щоб вона не залишалася в дитячому будинку, підкреслив т.в.о. мера.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: