fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

За два тижні в Росії вилучили третю велику партію кокаїну в контейнерах з бананами

 Третя за два тижні велика партія кокаїну, яку перевозять в контейнерах з бананами, вилучена російськими митними службами.

 За словами співробітників Федеральної митної служби Росії, сьогодні, 7 серпня, в ході контролю плодоовочевої сільгосппродукції представники Балтійської митниці виявили підозрілі контейнери, що знаходяться в коробках з бананами, які прибули з Еквадору. Як одержувачі на тарі були вказані адреси російських фірм. Ці контейнери були доставлені в Балтійський морський порт на борту корабля Nedlloyd Jullianа ще 3 серпня.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 "Під час огляду в одному з контейнерів серед коробок з бананами було виявлено п’ять коробок, в яких були поміщені 110 брикетів з порошкоподібною речовиною білого кольору – кокаїном, загальною масою 120 кг", – повідомили співробітники Федеральної митної служби Росії.

 Попередні великі партії кокаїну були виявлені 25 липня (в підмосковному Селятино) і 31 липня (на митному посту Лісовий порт Балтійської митниці). Так само як і в останньому випадку, наркотики перебували в коробках з бананами.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За два тижні в Росії вилучили третю велику партію кокаїну в контейнерах з бананами (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: