fbpx
Право

Зачистки мігрантів у Москві виявили багато цікавого

 Зачистки мігрантів, організовані силовими структурами і владою столиці після сумно відомих подій, що розгорнулися на Матвіївському ринку, вже приносять свої плоди і виявляють масу порушень міграційного законодавства.

 У ході зачисток і розшукових заходів московськими силовиками виявляється додатково цілий ряд злочинів, скоєних нелегалами.

 Так, на одній з квартир, яку знімали вихідці з Узбекистану, були затримані двоє учасників злочинної групи, яка орудувала на автотрасі Москва – Крим і займалася розбоєм.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 При обшуку тут були виявлені аж ніяк не ароматні узбецькі дині, а знаряддя злочинів, включаючи травматичний пістолет, маски і бейсбольні біти.

 У цю ж квартиру орендарі – розбійники примудрилися заселити ще близько 60 співвітчизників, які нелегально перебувають на території Росії.

 Зачистки і облави з виявлення і затримання нелегальних мігрантів почали давати негайні результати: кожен такий рейд допомагає виявити від 100 до 300 осіб нелегалів, причому не тільки з республік колишнього Союзу, а й в’єтнамців, китайців та інших іноземців.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Рішенням влади Москви, нелегали будуть розміщені в спеціальному наметовому таборі, а потім видворені на межі країни.

Нелегали в Москві (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: