fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Загинув син хокейного тренера Віктора Тихонова

 На офіційному сайті Федерації хокею Росії з’явилася інформація про те, що в Москві на 56-му році життя загинув хокейний тренер Василь Тихонов (син колишнього наставника ЦСКА і збірної СРСР Віктора Тихонова).

 Російські ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах, поширили відомості про те, що тіло Тихонова з ножем у руці виявлено біля будинку 23 на вулиці Новий Арбат. Можливо, причиною загибелі хокейного тренера став нещасний випадок. Василь Тихонов неодноразово обурювався тим фактом, що його будинок затягують сіткою. За словами сусідів, тренер побоювався, що з цієї сітки в квартиру можуть пробратися злодії. Імовірно, він взяв ніж, щоб перерізати сітку (на рівні четвертого поверху, де жив Тихонов, сітка пошкоджена), не втримався, і випав з вікна. Також розглядаються й інші версії події, зокрема, суїцид.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

 Василь Тихонов в різні роки займав пост головного тренера в хокейних клубах «Ессет» і «Лукка» (Фінляндія), а також у ФК «Лангнау» (Швейцарія). З 2002 по 2010 роки Тихонов працював помічником президента московського ЦСКА.

Загинув син хокейного тренера Віктора Тихонова (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: