fbpx
Політика

Держбюджет-2014. Усі витрати на виконання соцініціатив президента будуть враховані – Азаров

 У проекті Державного бюджету України на 2014 рік необхідно врахувати витрати на виконання соціальних ініціатив президента України. Про це заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров на засіданні уряду в ході розгляду питання про підготовку проекту Державного бюджету на наступний рік.

 У першу чергу, підкреслив глава уряду, кошти будуть спрямовані на забезпечення підвищення мінімальної заробітної плати та посадового окладу працівника I тарифного розряду, пенсійних виплат, рівня соціального захисту малозабезпечених верств населення, поліпшення оздоровлення ветеранів та інвалідів, дітей та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Необхідно в проекті бюджету передбачити і видатки на забезпечення житлом дітей, позбавлених батьківського піклування.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Також, за словами Миколи Азарова, додаткові витрати підуть на підвищення соціального захисту ветеранів війни та військовослужбовців, надання безкоштовної правової допомоги громадянам, посилення матеріальної підтримки сімей, які отримали опіку над дітьми, надання адресної допомоги молодим працівникам, направленим на роботу в села та селища.

 За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: