fbpx
Шоу-бізнес

Вікторія Дайнеко вирішила збирати гроші на весілля

  Популярна співачка Вікторія Дайнеко не залишає надій на зміни в особистому житті.  

 Буквально днями Вікторія Дайнеко відправилася в таку довгоочікувану відпустку. Співачка вирішила відпочити не на морі, як це робить переважна більшість знаменитих людей, а вирушила до Європи. Вікторія заздалегідь продумала свій маршрут, який включає в себе відвідування Великобританії та Ірландії. Загалом, для Вікторії цей маршрут є ідеальним.

 Вчора Дайнеко приїхала в Ірландію і, звичайно ж, негайно ж поділилася зі своїми фанатами враженнями. Співачка розповіла і про те, що почала збирати гроші на весілля, яке обов’язково повинне відбутися саме там.  

 Щоправда, Вікторія Дайнеко не стала приховувати того, що вона все ще самотня, однак цей факт не заважає їй мріяти про майбутнє сімейне щастя. Вікторія Дайнеко написала у своєму блозі: «Я сьогодні гуляла по території маєтку, і весь час хотіла плакати від захвату. Яка краса. Яке повітря, яке НЕБО! Я закохана по вуха! Якщо коли-небудь і вийду заміж, то моє весілля буде в цьому маєтку! Почну збирати поки на весілля, дивись, і чоловіка знайду, як назбираю грошей:)».   

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: