fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Інтернет-магазин Fotos.ua тимчасово недоступний

 Сайт популярного українського інтернет-магазину Fotos.ua хоч і працює, однак покупці поки що не можуть отримати замовлені раніше товари. На головній сторінці інтернет-магазину йдеться про те, що вони зіткнулися з технічними проблемами, проте обіцяють розібратися з ними найближчим часом.  

 При цьому деякі ЗМІ пишуть, що таке повідомлення висить на сайті ще з минулої п’ятниці. Також наголошується, що тимчасово недоступні відділ технічної підтримки інтернет-магазину і пункти видачі товару.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

  «Найближчими днями ми обов’язково доставимо всі замовлення», – йдеться в повідомленні магазину.

  Передбачалося, що Fotos.ua повернеться до роботи вже сьогодні, 6 серпня, але це не відбулося. Представники магазину заздалегідь повідомили своїм покупцям про те, що не можуть попередити про проблеми шляхом розсилки СМС-повідомлень, оскільки сервера компанії відключені, і вони не мають доступу до бази даних.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

  Ходили чутки про те, що це може бути пов’язано з податковою перевіркою, що підтверджують наші джерела. У той же час засновник Fotos.ua Дмитро Покотило запевняє, що ніякі перевірки не проводяться, і проблема лише в збої програмного забезпечення.

Читайте також: