fbpx
Політика

Іванішвілі: Візовий режим з Росією буде скасований

 Прем’єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі висловлює надію, що в недалекому майбутньому візовий режим з Росією буде спрощений або зовсім скасований. Це він заявив в інтерв’ю московсьій філії «Голосу Америки».

 За його словами, у процесі врегулювання відносин з Росією нова влада Грузії досягла чималого.

 «За короткий час ми змогли налагодити з нашим північним сусідом торговельні зв’язки і даний аспект слід розвивати. Так, грузинська сільськогосподарська продукція вже з’явилася в російських магазинах, зокрема, вина і мінеральні води. Надалі будуть створюватися всі умови для вивезення іншої сільгосппродукції, такої як: фрукти, цитруси, чай, мед та інше. Крім цього, я вважаю, що за всім цим має слідувати початок регулярних авіарейсів, спрощення візового режиму або зовсім його скасування», – сказав Іванішвілі в інтерв’ю «Голосу Америки».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За словами Бідзіна Іванішвілі, для повної реабілітації та врегулювання взаємовідносин з Росією буде необхідно чимало часу і зусиль, але в кінцевому підсумку, мета буде обов’язково досягнута.

 

Грузія скасувала для громадян Росії візовий режим (відео):

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: