fbpx
Україна

У Києві 17 серпня відбудеться фінал відкритого чемпіонату з брейк-дансу

 17 серпня на Майдані Незалежності та на Хрещатику відбудуться фінальні змагання відкритого чемпіонату з брейк-дансу. Олександр Попов уже підписав з цього приводу відповідне розпорядження.  

 Громадською організацією під назвою «Федерація брейк-дансу Києва» разом з Burn Energy Drink вже третій рік поспіль проводиться видовищне танцювальне дійство під назвою «Burn Battle School».  

 Цього року у святі танцю, що об’єднало 4 континенти, братимуть участь найсильніші танцюристи з більш ніж 20 країн світу.  

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

 У чемпіонаті також візьмуть участь зіркові команди: російська команда «Predatorz», американська «Massive Monkees», південнокорейська «TIP Crew» і французька «Dream Team France».

 Організатори стверджують, що в рамках чемпіонату проходитимуть індивідуальні та командні змагання, майстер-класи від таких гуру в брейк-данс як Swift Rock, Hurricane, Focus, а також спеціальні поєдинки.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

  Кожен танцюрист зможе по максимуму розкрити себе, з головою зануритися в атмосферу хіп-хопу і приєднатися до історії розквіту культури брейк-дансу в нашій країні.

 За інформацією організаторів, крім основної програми, також відбудуться змагання з хіп-хопу, поппінгу і графіті.

Читайте також: