fbpx
Політика

Олійник не вірить у зв’язок євроінтеграції України з долею Тимошенко

 Член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник сумнівається в тому, що доля Юлії Тимошенко, яка зараз перебуває за ґратами, може якось вплинути на майбутнє України в Європейському союзі. Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.  

 За його словами, все одно, рано чи пізно, вона опиниться на волі. Щодо лікування Тимошенко за кордоном, то, як зазначив Олійник, це досить складне питання, особливо враховуючи те, що відсутня подібна європейська практика.  

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «Якщо є якісь проблеми, то іноземні фахівці можуть приїхати до нас і сказати, яке необхідне обладнання. У нас  є як устаткування, так і фахівці світового рівня. Якщо нашим лікарям не довіряють, то німецькі фахівці можуть лікувати Тимошенко тут», – повідомив Володимир Олійник.  

 Депутат нагадав, що з боку Тимошенко не було жодних заяв про те, що вона бажає лікуватися за кордоном. Він допускає, що вона сама навіть не чула про такі пропозиції з боку своїх прихильників. Таким чином, Олійник не зовсім розуміє, як можна відправити людину лікуватися за кордон проти її ж волі.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 «Є відповідна процедура. Потрібно знати позицію Тимошенко, щоб потім не виникало жодних звинувачень і питань», – наголосив регіонал.

  Олійник переконаний, що ув’язнення Тимошенко ніяк не позначиться на євроінтеграції України та підписанні Угоди у Вільнюсі.

Читайте також: