fbpx
Україна

На День Незалежності в Києві проведуть «Веселі старти на роликах» для всіх бажаючих

 З нагоди Дня Незалежності України, 24 серпня в Києві на вулиці Хрещатик буде проходити ІІІ Київський спортивний фестиваль під назвою «Веселі старти на роликах». Змагання проводитимуться на ділянці від вулиці Прорізної до вулиці Городецького і в них зможуть взяти участь усі бажаючі, незалежно від їхнього віку.  

 У рамках даного фестивалю передбачено проведення майстер-класів з катання на роликових ковзанах, а також спортивних ігор та естафет. Проводитимуться такі ігри на роликах: «М’яч у ворота», «Спритний м’яч з ключкою», «Слалом», «U-Jump», а також масові катання всіх охочих.  

Читайте також:  Українця Ігоря Білякова вкусила змія, але він не розгубився: що було далі?

 Організаторами спортивного фестивалю буде передбачена можливість безкоштовного прокату роликів для всіх бажаючих. Для цього необхідно мати при собі документ, що засвідчує особу, який буде запорукою для оренди роликів.

 Призери та переможці в іграх «М’яч у ворота», «Спритний м’яч ключкою», «U-Jump», «Слалом», а також переможці в номінаціях: «За волю до перемоги», «За краще володіння роликовими ковзанами», «Кращий друг, який підтримує», «За активний відпочинок на роликах», «За пасивний відпочинок на роликах» будуть нагороджені почесними дипломами, а також призами в рамках фестивалю.  

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

 В урочистому відкритті спортивного фестивалю братиме участь керівництво КМДА, Київської міської федерації роликового спорту, а також Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

 За матеріалами: kievcity.gov.ua

Читайте також: