fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Крашкову не ґвалтували», – батьки підозрюваного

 Батьки Євгена Дрижака, який є одним з головних підозрюваних у справі про зґвалтування і побиття Ірини Крашкової з Врадіївки, стверджують, що насправді все інакше, ніж говорять ЗМІ.  

 Дмитро і Марія Дрижаки – батько і мати Євгенія Дрижака – заявили, що у слідства немає жодних доказів причетності їхнього сина до цього злочину, додавши, що Крашкову взагалі ніхто не ґвалтував – її лише побили.  

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 «Є аналізи, які доводять, що зґвалтування не було. Доказів вини нашого сина також немає – ні крові, ні відбитків пальців, ні сперми», – запевняють батьки підозрюваного.  

 Вони також повідомили, що їхній син і інший підозрюваний – Дмитро Поліщук – довели свою невинність, пройшовши тест на поліграфі. У той же час, представники обласної прокуратури стверджують, що Поліщуку і Дрижаку не призначили тестування на детекторі брехні.  

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Втім, незважаючи на все це, батьки Дрижака впевнені, що насправді їх сина підставили. За їх словами, це може бути пов’язано з тим, що Євген два місяці тому розкрив земельні махінації кандидата в депутати Аркадія Корнацького.   

 За матеріалами: Надзвичайні новини

Читайте також: