Золотий годинник Власенка заарештували

 На вимогу Наталії Окунської – колишньої дружини захисника екс-прем’єра України Юлії Тимошенко і колишнього депутата Верховної Ради Сергія Власенка – золотий годинник адвоката заарештував Печерський районний суд Києва.

 Фотокопію рішення суду Окунська, яка судиться з екс-чоловіком з приводу поділу майна та виплати аліментів, опублікувала на своїй сторінці в Facebook, супроводивши знімок підписом про те, що має намір добиватися виплати половини вартості годинника. У разі відмови Окунська погрожує розпочати «нові дії щодо заборони Власенку на виїзд за кордон як боржника, який не виконує рішення суду».

 Йдеться про золотий годинник марки Breguet Tradition. Його вартість оцінюється в кілька десятків тисяч доларів. Раніше Печерський районний суд вже наклав арешт на квартиру Сергія Власенка і збільшив розмір аліментів з 100 гривень до 10 000 гривень на місяць.

Related Post

 Шлюб Окунської і Власенка розпався ще в 2008 році, але досі колишнє подружжя не може поділити майно. У партії «Батьківщина» вважають, що «влада і "Партія регіонів" використовують Окунську як інструмент розправи та дискредитації соратників Юлії Тимошенко».

Скандал між Власенком та Окунською (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment