fbpx
Право

Журналістка Романова не побажала вибачатися перед ветеранами

 У Москві відбулося попереднє слухання за позовом пенсіонера Бориса Феофанова до журналістки Ольги Романової з приводу образливого висловлювання Романової про меморіальне кладовище для поховання видатних військових і державних діячів у Митищинському районі, яке  відкрили в День пам’яті і скорботи.

 У Міщанський районний суд, де проходило засідання, відповідачка Романова приїхала незадовго до початку і відмовилася спілкуватися з журналістами, на відміну від 22 червня, коли вона була більш балакуча і в своєму мікроблозі в "Твіттері" прокоментувала відкриття меморіального кладовища в Митищинському районі наступними словами: "Челобитьево – отличное место и название подходящее. Шойгу заложил первый камень кладбища домашних жЫвотных". З виділеною буквою Ы.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Влучне слово "майстрині пера" Романової почули всі ветерани і обурилися від такої образи, вирішивши подати до суду. За весь час у Ольги Романової так і не з’явилося бажання попросити вибачення у ветеранів або хоча б якось спробувати порозумітися.

 А на меморіальному кладовищі в Митищах ховатимуть Героїв Радянського Союзу та Російської Федерації, кавалерів вищих державних нагород, ветеранів війни і локальних конфліктів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 До теперішнього часу відомий підсумок попередніх слухань – справа передана до Таганського суду за місцем проживання відповідачки.

Журналістка Романова не побажала вибачатися перед ветеранами (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: