fbpx
Література

Жертва Романа Поланскі випустить мемуари

 Саманта Геймер випустить мемуари під назвою «Дівчинка. Життя, прожите в тіні Романа Поланскі», в яких розповідатиметься про те, як її у 13-річному віці спокусив всесвітньо відомий режисер Роман Поланскі.

 Реліз книги в США призначений на 17 вересня поточного року. Місяцем пізніше мемуари вийдуть у Франції, щоправда, під більш відвертою назвою – «Я, Саманта, 13-річна, зґвалтована Романом Поланскі». За словами французьких видавців, ця книга «не є нападкою на Поланскі», а в її оформленні буде використана фотографія Саманти Геймер, зроблена Романом Поланскі за три тижні до інциденту.

 На момент виходу книги Саманті Геймер виповниться 49 років. Всі ці роки вона мріяла розповісти про свою історію, і тепер її план близький до реалізації.

 Крім Геймер звинувачення у зґвалтуваннях режисерові пред’явили журналістка Едіт Вогельхут і актриса Шарлот Льюіс. У 1977 році Поланскі були пред’явлені звинувачення за шести фактами сексуальних домагань щодо Геймер. Суд визнав режисера винним, але йому вдалося виїхати до Європи, тим самим уникнувши покарання.

Роман Поланскі опинився в центрі секс-скандалу (відео):

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: